Terug op de plaats waar alles in 1997 begon…. Breskens. Dankbaar voor de geweldige inzet en steun van degenen die met mij hebben gewerkt! Na al die jaren doe ik het nu weer alleen. Dat is niet helemaal waar…. ik kan rekenen op de steun van mijn zus en schoondochter(s). Na al deze jaren ervaring te hebben opgedaan en na vele malen passen en testen, hebben we een collectie samengesteld waar we volledig achter staan.

De favoriete BH’s zijn nog altijd van Triumph, aangevuld met Anita, Maidenform en Amoena. Het assortiment bestaat uit beugelbh’s, bh zonder beugel, sportbh en bh’s voor na een operatie (dit kan een zijn die extra steun geeft of juist heel zacht voor bijvoorbeeld bij bestraling).
Maidenform is de absolute favoriet van de corrigerende ondermodeTriumph heeft ook enkele goede corrigerende broeken en hemden. Playtex maakt nog steeds deel uit van ons assortiment en is oersterk.
We zijn fan van hemden en slips van Nina von C 100% katoen met kant of geheel glad. Ook hebben ze luxe hemdjes met wol en zijde, super zachte kwaliteit.
Sloggi is het bekendste ondergoed merk. We hebben het voor dames en heren. Schiesser en Mey zijn hier recent aan toegevoegd. De herenshorts van Cavello zijn bij ons de favoriet, toffe prints in katoenen kwaliteit.
Nachtmode bevat een groot assortiment. We hebben niet alleen slaapshirts en pyjama’s voor dames maar ook herenpyjama’s. Ochtendjassen in vele soorten, huispakken en slaapsokken voor zowel dames als heren. Laat de winter maar komen;-) Damesnachtmode is veelal van Pastunette en RebelleRingella verwachten we voor de volgende zomercollectie. Voor de herennachtmode hebben we Pastunette, maar ook het klassieke merk Robson. 
Kunert heeft dé luxe panty voor een feestje, Hudson heeft de beste kniekousjes voor goede prijs en voor de fantasie en vele verschillende kleuren panty’s is er MarcMarcs. Kortom panty’s die heerlijk zitten in vele deniers. Neem uw kleding mee dan kunt u het beste de bijpassende panty vinden.
Nieuw is ook Sock my Feet. Ondergoed met bijpassende sokken in leuke prints. Leuk als cadeau!
Ook nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs. Graag tot ziens.
Groetjes Petra